1 min read

Нова година - нов късмет

Такам , по моите скромни изчисления , остават 37 часа до Новата Година (считано от започването на този пост).37 часа , да преусмисля – какво съм направил , какво ще направя , как да се поправя (в най-добрия смисъл на думата).Все неща , за които единствено и само бих размишлявал по това време.Всъщност имам доста планове за новата година.И все пак , да не прибързваме , да споделим малко житейски опит.

Днеска , свърших няколко полезни и приятни работи. Нали не обичам да си ходя от работа , а обратното , обичам да оставам след работно време да си поприказвам с колеги и колежки , та написах си една молбичка за отпуска.Смятам да си дам малко релакс , стига толкова работа и грижи. Но една идея е , да си купя стек цигари , много кафе и да се затворя като затворник в къщи.Но това само времето ще покаже.

Та тръгнах си аз от хотела , и поех по задължения.Минах да си платя сметките на Globul , и аз нали не мога да отказвам , камо ли и на слаба, чернокоса продавачка , та както всеки път и сега ми предложиха нова карта – на коет аз отказах , с reason-а , чеs имам достатъчно.Но нали съм си Златко , предложиха ми много готин номер и аз веднага се вързах.Та новия ми номер е 0897 0**22**212** , който ми казаха , че се води Сребърен. Оттам поех към банка ДСК , но по пътя ми се изпречи не толкова любимото барче , но с любимата ми сервитьорка – та отбих се и там. Имам странното чувство , че и тя като мене не обича такива общи празници : > , но естествено мога и да греша (което сигурно и правя в момента).

*След това , качвам се аз в банката , там народ , направо страшна работа.И отложих за утре , рано сутринта.След това се прибрах , и понеже още не ми се спеше , реших да Ви занимая с един напълно излишен пост , който го пиша от коледния дух , който имам предостатъчно :)
*