1 min read

Честит празник, Българи!

Честит празник, Българи и всички, които се чувстват Българи.

Нека почетем паметта на всичките тези Българи, отдали живота си за една едничка цел – свободна България.

Нека на този ден, всеки си даде равносметка кой е, и какво е направил с тази “подарена” ни свобода?

Не е ли непристойно, след като хиляди хора са дали живота си да ни освободят от омразното робство, ние да допуснем второ такова, че и по-голямо и по-страшно.

Дано след 2 века, в учебниците по история да намерят места още такива Българи, но надали … народът ни е толкова изглупял, че няма накъде повече. Всеки чака да дойде рицарят на бял кон, и да каже “Свободни сте!” … но не става така.

Трябва ли пак да организираме чети, да ставаме ятаци … че да можем да си живеем спокойно живота.

Трябва ли да търпим прищевките на господатата, управляващи в момента? Трябва ли всеки ден да се притесняваме, че идния месец няма да имас  какво да си платим тока, докато на други 10 години не им е пукало? Нужно ли е след като 5 века сме гледали турски сериали, и сега да ни се натрапват такива?

Българският народ е като стадо овце, винаги е чакал някой да каже “а бе искаш ли да живееш по-добре, ела с мен”, но кой ли ще е този някой … не се знае. Ще си търпим спокойно и ще си караме второто турско робство, в което са ни принудили да живеем.

До деня, в който от България няма да има и помен. До деня, в който България няма вече да се казва България …а нещо по-подходящо … като Цигания, или Мангалия, или още по-лошо Обединено Турско-Българско Емирство :#.

Кога ще дойде деня, в който спокойно ще излезнеш на центъра, и ще видиш от всяка тераса, развят българския трибагреник? Май никога …

Нека никога не забравяме истинските герои – Левски, Ботев, Бенковски, Стефан Караджа, Панайот Волов, Захари Стоянов и всички ИСТИНСКИ герои, отдали живота си за една СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ.

Поклон пред паметта им!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ !!!