Въпреки, че не съм фен на литературата като цяло, още по-малко от електронните книги, не знаех и за съществуването на този, вече толкова прословут сайт – Chitanka.Info.

Идеята да напиша тази статия е не да сформирам групи във фейсбуук, да търся фенове за някакви скандали и прочие … а чисто и просто още веднъж (за пореден път) да се погнуся от нашите тъй наречени управници (бирници).

Понеже видиш ли, изчерпаха се всякакви бандити, убийци, крадци и т.н., и т.н. – ще се борим с кибер престъпността в България. И пример за такъв род **незаконна **дейност, ще бъдат администраторите на Читанка-та.

Интересно, нали?!? Не мога да си представя колко плиткоумен трябва да си, че да извършиш такава акция. Що за човек ще се заеме с такъв род дейност? Че не е ли това едно толкова ниско ниво, което никой себеуважаващ себе си човек – НЕ БИ НАПРАВИЛ? Толкова ли много пари Ви предложиха?

Вместо да вземете да спонсорирате идеята, те се опитват да я ликвидират? Защо трябва да ходиш в библиотеката, за една книга която видиш ли, ти е дотрябвала … когато има нещо, наречено ИНТЕРНЕТ. Защо?!?

Акция “Читанка” … боже господи, нека да Ви се смее цял един народ. Не че има значение за Вас, нека младото поколение Ви сочи с пръст и да казва на висок глас “Ето ги хората, които се опитаха да ни забранят да четем”.

Идиоти, нямам други думи за Вас.

Дано да успеем да си върнем читанката, аз си обещавам че ще бъда един от най-редовните и читатели за в бъдеще.