Така, днеска докато стоя във фейсбуук … си помислих за какво да не си изтрия акаунта. И без това имам супер много непотребни “приятели” там. Та и това ще се опитам да обясня. Ако все пак му се наложи на някой да си изтрие акаунта.
Влизате тук , пишете си паролата и попълвате каптчата. След това Ви остава единствено и само да чакате.

14 дена, които не трябва в никакъв случай да си влизате с профила, да споделяте неща или да ползвате данните си от фейсбуук за логване в друг сайт. Иначе ще трябва да повторите горните стъпки, а ако сте изчакали почти 14 дена е малко кофти.

За всеки случай, за да не се изкушава моя милост, направих една банална на пръв път хитринка, която смятам че би била полезна на доста от Вас.

Влизате в C:WindowsSystem32driversetc и отваряте файла hosts (за потребителите на Windows 7 или Глиста, ще трябва да стартирате текстовия си редактор като администратор).

В него ще видите много диезчета и доста обяснения, за функциите които изпълнява този файл. Но нас не ни интересуват, на нас ни трябва просто най-отдолу да добавим, на нов ред

74.125.43.147 www.facebook.com 74.125.43.147 facebook.com

И това е, всеки път … когато Вие или някой опитващ се да отвори страницата на Facebook, ще се изненада че е отишъл в страницата на Google (74.125.43.147 е ип адреса на google.bg, може да замествате със всяко такова ип).
Естествено, след като изминат 2-те седмици (или нещо не Ви хареса), винаги може да се дотътрите до файла [b]hosts[/b] и да премахните добавените два реда.
Естествено, от друга страна ако Ви е интересно, може да си добавите колкото искате такива изключения :)