1 min read

Докъде стигнахме ...

Докъде стигнахме … питам АЗ ?!?

Става въпрос за следната статия => 4… 3… 2… 1… Оргазъм!

> Забравете за проблемите с оргазма. Британски учени създадоха чип, който контролира 100% сексуалния живот! > > Вместо да се тръшкате и да се опитвате да подобрите сексуалната връзка с партньора си, много скоро ще бъде достатъчно само да се обърнете към “експертите”, които за нула време ще имплантират във врата ви необходимия чип за контрол на оргазма. > > Така без проблем ще постигате максимума, твърдят още британските учени от Университета в Оксфорд. Според тях чипът ще изпраща “импулси” към мозъка, който от своя страна ще стимулира оргазма. > > Първоначално новата технология е била изработвана за страдащите от паркинсон, но при тестовете учените са достигнали и до това откритие. > > Новото лекарство ще помага на всички, които страдат от анхедония (липса на удоволствие при преживяване на нещо, или правенето му като задължение, бел.ред.). > > “Ние сме убедени, че процедурата ще стане много ефективна и практична – чипът ще може да се включва и изключва от самия пациент, когато той реши”, твърди още британският учен Типи Азиз, който се смята за един от откривателите на чипа.

Представете си следната случка , Вие сте с приятелка/приятел и по някое време , същия той/тя изважда едно дистанционно и бум … почва да се тръшка?!? Е-е , някак си преминаваме границата и отиваме на пълня простотия.Скоро ще почнеме вместо деца , да правиме роботчета :X .

Лично аз смятам ,че това е най-ненужното откритие ,откривано от някого! По тая логика , ще трябва да измислят и чип , с който примерно нещо – което не може да понасяш – да ти е приятно.

И някакъв пример , аз мразя гъби … трябва ли да си “инсталирам” някакъв чип , с който гъбите да са ми приятни и сладки на вкус ?!? Наистина понякога ми се иска да се върна мноооого години назад … наистина смятам ,че едно време хората са си живяли много по-добре …