Ето поредната българска пародия на зокони и прочие …

Драмата с двете деца от гр. Асеновград

Нямам думи , що за простотия е това нещо. Как можеш да се държиш така с две малки деца. Що за полиция имаме ние , що за закони , що за консули и всякакви такива гърбави педерасти , които за пари , биха продали и майка си. Не защитавам бащата , не го познавам и не знам неговото държание , но ясно беше , че децата не искат да са при майката им и тази … баба ли им е , вещица ли им е ?!?

Как може да си позволиш такова държание пред толкова камери , това са някакви пародии на хора. Не носа , трябваше направо да я заровят под някоя тераса там и там да си остане , да уринират уличните псета отгоре й.

Адски съм възмутен за пореден път от скапаната ни държава , както и много други хора предполагам.

*Все си мисля ,че ще дойде един ден и тъй наречените от нас управляващи ще си кажат “Ей , стига се ебавахме с този народ” и всичко ще тръгне като по песен … но къде е това време. Всеки е хванал кокала и не ще да пуска … *

*Нека всеки , който има възможност да отиде на протеста в неделя , за да могат да се върнат децата в България , където са и родени и където (дано да предполагам правилно) ще си живеят спокойно , без майката алкохоличка и наркоманка.
*