А така, и LogmeIn вече стана платено. Гадна работа, ако питате мене :)

Все пак, аз малкооо по от рано се отказах от него, именно защото спряха уеб ремут достъпа, заради което го използвах единствено. Тъй като при нужда, стигаше един браузър с добавка им за браузъра. Е, след като няма да използвам тази “екстра”, защо ми беше да продължавам да я ползвам.

И естествено, най-логичният избор си беше TeamViewer, и без това винаги е бил инсталиран по компютрите ми, защо пък да не му дам шанс.

В интерес на истината, както се и очакваше TeamViewer е много по-удобен от LogmeIn (поне за мен), ако сравнявате десктоп апликациите на логмеин.

Най-интересното е, че LogmeIn, както и други подобни сайтове, няма опция да си изтриеш акаунта.

Все пак, разбира се, ако решите да се отказвате от тях, изтрийте задължително всичките си линкнати машини, деинсталирайте приложенията им и пишете на съпорта че искате да си изтриете акаунта. Поне аз така направих, не че имам отговор и не че акаунта ми е изтрит де.

Интересно е, във форума им колко потребители желаят същото, просто да им бъде изтрит акаунта и това още от миналата година, когато си беше още безплатен. Предполагам сега ще има бум на подобни желания.

Може пък и да размислят дали няма да оставят безплатната версия? :)

Ако Вие ползвате пък други алтернативи, споделете да видим.