2 min read

Малко интро преди утре вечер :)

Тъй , тъй … днеска си почивам и се чудя какво да правя , и тъй като пак се събраха мноооого дни , в които не съм писал нищо из блога , днеска реших докато си пия кафенцето да драсна нещо.

Та , вече взех да свиквам на новото ми работно място , с новите ми колеги , с новите ни туристи : )

Снощи беше тежка вечер , повече от половината ми колеги – яко се изпонапиха :>

Туристите направо вдигнаха ръце от нас , естествено (да не повярвате) Златко беше един от най-трезвите , та играех ролята на пазач , че не се знаеше докъде можехме да стигнем.

Та днеска малко ми се мота главата , но то в никакъв случай няма да е от ракията снощи :)

След като си тръгнах от хотел Шумен , сега разбирам каква готина работа съм изпуснал. Тук , може и ден да работиш , ден да почиваш (което вече доста ме удовлетворява) – но като има работа – има си , и не е майтап :>

Докато в хотела беше друго , цял ден се чудиш какво да правиш. Все пак и тука не е лошо (най-малкото се свиква , е не със всичко , но с повечето работи). Тук , за разлика от хотел Шумен , хотела винаги е пълен. Още не са си тръгнали едните туристи , и вече се настанява следващата група : )

Лошото е , че повечето са още деца. Което не пречи да ги правиме на луди (е понякога и те нас).

Все пак тука никога не е скучно , винаги може да си намериш приятно занимание.

Интересно е все пак ,че вече 15-тина дена съм тука , а само 2 пъти ходих до морето (и то единият път беше в 11 часа вечерта). Но плажът не струва , ако има алтернатива – няма и да стъпя там :)

Еми това е , по интересното около мене. За друго ако се сетя , ще Ви осведомя веднагически :>

*За другият път може и да кача малко снимки , ако има по-интересни :)
*