Така, крайно време е да се разпиша в този мой блог : -)
Може би някои не знаят, но последните месеца бяха ключови за мене, примерно.
След като побачках месец и няколко дена във Фикосота Синтез, град Шумен ми се предостави превъзходната възможноста за работа като програмист, във Варна естествено.
Без дори и да се замислям, оставих всичко други и хукнах през глава във Варна.
Та така, от началото на месеца мога да се похваля, че работя като програмист … е може би не твърдо бек енд, както исках аз … но наистина има какво да се науча и на фронт енд-а.
Интересно е, колко заблуден съм бил … след като ми се наложи да работя и със фотошоп-а, колко трудно рязах дизайни и то по какъв брутален начин. Сега, смело мога да твърдя че мога да си сглобя хтмл-а от пдф-а :-) (Това за мене все пак си е постижение).
Разучих и някои тънконсти с jQuery, които мисля да ги обясня в някой от следващите ми постове.
Интересното е, че повечето ми задачи са все покрай WordPress-a, наистина все повече се убеждавам че това е великa ЦМС-ка. Научих толкова работи, че в скоро време мисля да си пренапиша блога :)
А между другото колко е кофти във Варна без интернет, хващаш безброй мрежи и не може да ползваш нито една ;( С какъв небивал интерес чакам да ми преместят скорошното Blizzo тук, че да мога да си го ползвам. Чудно как никога не случих на интернет доставчик … чудя се дали въобще някога ще ползвам някой хубва интернет … : )
Но както и да е, всяко зло – за добро … казали хората