1 min read

Ново сайтче

*И наистина ,след толкова време , “позавърших” сайта дотолкова , че да го кача на хостинга ми.**Докато си почивах от работа , бях се развихрил със сайта и ето го резултата.**Може да го видите на адрес www.lafcheta.info , целях да направя роднина на бившия вече www.marmalad.com , понеже оттам съм черпил много бисери и ми се ще да има (имам и аз) такова сайтче.
*

Естествено (що се относя до мене) сайта не е напълно завършен , има още какво да му добавя , но смятам още малко време да му оддам ,преди да започна следващия си проект.

Както всичко при мене , остана голЯмия проблем с дизайна на сайта , останах си на първоначалното темплейтче StarDust , и смятам да изкарам с него – поне докато не започна сам да си правя дизайните : ) (което ми се струва няма да е скоро).

Новия сайт е предназначен за всички потребители , но е писан / тестван на Mozzila 3.0.5 и по-старата версия 2.0.0.20 .За другите браузъри няма да крия , че ме е страх да погледна все още , но за в бъдеще ще ми влезне в плановете за фиксването им.

*В сайта бяха/са използвани единствено прост xHTML и PHP. Джава Скрипт единствено изпозлвах при регистрацията , но това по никакъв начин не би повлияло , ако сте забранили джава скриптовете в чуждите сайтове.
*

*Мнения и коментари се приемат както в тази тема , така и в самия сайт :>
*