Много се смях като гледах колегите ми във Facebook , как играят некви ферми и прочие :) но … не се сещам кой , и как ми даде линк към този ресторант , но от една седмица и нещо даже , не съм спрял да го играя. Забравил съм всичко – най-важното е ресторанта ми.

*![Restourant City](https://img396.imageshack.us/img396/2976/app3430162022767539g.gif “Restourant City”)*
Restourant City

* *

Затова ще се опитам да споделя няколко “стратегии” , които могат да влязат в употреба на някой , който играе.

1. Оставете резервни столове покрай вратата , за да могат тъпите туристи да изчакват , ако няма маса. В противен случай , дават ви ръчичката надолу и ви отнемат точки.

2. Когато нареждате ресторанта си ,гледайте да оставяте минимално място от печките (stove), сервитьорите и масите за обслужване. Така се скъсява времето за сервиране и отсервиране.

3. Добавяйте приятели ,които играят същи Restourant City. Посещавайте ресторантите им, първият път ще спечелите по нещо. Минавайте по-често , събирайте им боклуците им (това са все стотинки :P).

4. Добре е , на всеки сервитьор да се падат по 3 , максимум 4 маси.

5. Изтръсквайте дърветата покрай вашия ресторант , и оттам също падат парички.

6. Когато нареждате вашият ресторант, гледайте да го направит в стил “Кръглата маса на Артур”. Което ще рече , един квадрат , направен от маси , от външната страна ще са столовете за гостите ви , а посредата ще са печките , сервитьорите и готвачите. Това се отнася за точка 2.

7. След като ви затрябват тоалетни , не слагайте веднага някой само за почиства. Това може да го свърши и някой сервитьор и дори и готвач. А аз разбутвам спящите красавици , да станат да изчистят и отново ги слагам да си доспят.

8. Следете персоналът ви да не остава под 80% , колкото по-жизнен е – толкова повече работа върши :)

9. Ако трябва да излизате/спите или по някакъв повод няма да ви има няколко часа пред компютъра , барикадирайте вратата на ресторанта ви с някой стол/маса/пощенска кутия или каквото ви е удобно. Така ще попречите на гостите да навестяват ресторанта , докато ви няма и да ви крадат от точките.

10. Никога не използвайте хаковете за този Restourant City. Наистина има много. Срам ме е да кажа , но и аз го ползвах веднъж. Е вярно , на друг акаунт , който направих специално да го тествам. Но после съжалявах , няма смисъл. Много по-готино е сам да си развиеш ресторанта стъпка по стъпка (step by step :D).

11. Ако искате много пари , точки и доволни клиенти … просто не затваряйте браузъра си. Дори и да не спите пред facebook-а , просто от време на време го поглеждайте , хранете си персонала или го бутайте да спи.

Дано на някой да са му полезни тези теореми , мисля ,че са изпитани и действат безотказно.Ето и аз докъде съм стигнал с моя ресторант 😀

**

**[![Моя ресторант](https://z-latko.info/wp-content/uploads/2009/10/restourant-city-150×150.PNG “Restourant City”)](https://z-latko.info/wp-content/uploads/2009/10/restourant-city.PNG)**
Моя ресторант
**[![Моя ресторант (отвън)](https://z-latko.info/wp-content/uploads/2009/10/restourant-city2-150×150.PNG “Restourant City”)](https://z-latko.info/wp-content/uploads/2009/10/restourant-city2.PNG)**
Моя ресторант (отвън)

**