Днеска беше големият ден, за целия ни екип :>

Натоварихме се всичките, и отидохме заедно да презентираме новата система на еЕконт, в главния офис в Русе.

Боже, така ми се беше свил стомаха … както, доста отдавна не беше се свивал. Всеки момент очаквах нещо да гръмне, и изобщо през цялото време съм стоял на тръни.

За нещастие, точно на една от моите части се сбози, не знам от хрома ли, от нещо друго, просто не сработи. Та там брах малко срам, но какво да се прави, после като го погледнах си беше ок, но важното беше да не сработи когато и където трябва.

Та … няколко часа отиде презентацийката, с една почивка за по една цигарка, и да сберем мислите си, после всичко мина по ток и жица, надявам се. Мисля че най-важното беше еЕконт да харесат бета версията, както и стана.

След това, доволни от представянето си, отидохме до обядваме в една много готина механичка, Чифлика. Наистина ако имам път към Русе ще я навестя отново. И оттам, по колите и айде обратно в Шумен.

Вече знам със сигурност че съм направил правилният избор с местоработата ми, смело мога да заявя че работя със супер екип, от който наистина мога да науча много, всичките са мили и разбрани към мене, смеем се заедно, обсъждаме заедно и изобщо работата ми в екип е супер : )

Предоставя ми се огромна възможност, неща с които няма (или поне нямаше) къде да се сблъскам. Работя с огромни бази данни, хтмл5, и най-важното – ползваме наш си фреймуорк, който е страхотен.